Sistemul de aplicatii software dmTrack este un sistem de tip Client/Server si este format din module specializate instalate pe serverele de comunicatii/prelucrare date si din aplicatii client (pentru PC, PDA/Mobile sau web).


Serverul de comunicatii este concentratorul de date pentru toate echipamentele mobile.
Acesta asigura, in timp real, memorarea intr-o baza de date SQL a datelor primite de la echipamentele mobile, prelucrarea primara a lor si transmiterea acestora la cererea unui operator pentru vizualizare
in timp real, crearea de rapoarte sau urmarirea activitatii acestora intr-o perioada de timp.

Programul client (dispecer) are rolul de a afisa in timp real, pe harta sau in format tabelar a datelor primite de la serverul de comunicatii. De asemenea, programul dispecere are rolul de a interpreta parametrii primiti de la serverul de comunicatii in functie de definitiile din baza de date a unui echipament mobil.

Pe baza datelor colectate de la echipamentele mobile programul dispecer va genera diferite rapoarte:
    » raport activitate cumulat/detaliat
    » raport consumuri combustibil
    » raport distante parcurse, timp stationari
    » raport viteze
    » raport tip foaie parcurs
    » raport utilizare utilaje auxiliare instalate pe vehicul, etc ...

            


Prin includerea in programul operator a unor functii de "scripting" (formula de calcul) si a unui generator de rapoarte performant, programul dispecer este o platforma de monitorizare flexibila si modulara, permitand interpretarea datelor de la echipamentele mobile in functie de necesitatile specifice a fiecarui utilizator in parte.

                                                                                                                              »  Mai multe informatii ...