Echipamentul mobil este un dispozitiv electronic (hardware) construit intr-o cutie compacta, din aluminiu extrudat. Este compus din: modul GPS cu 12 canale, modulul "microprocesor", memorie interna independenta de alimentarea externa de curent, sursa de alimentare, acumulator Lithiu-Ion, modulul GSM, antene GSM/GPS externe. La cerere acesta poate fi dotat si cu interfata card MMC sau SD.

Echipamentul mobil poate fi montat pe un vehicul sau in puncte fixe (de exemplu pentru masurarea unor parametrii de functionare ai unui utilaj), colecteaza si inregistreaza toate datele si parametrii sositi de la senzori si de la cele 20 canale GPS, proceseaza datele si le trimite prin GPRS la un server de comunicatii sau le pastreaza in memorie pana la citirea lor de catre utilizator.

Pentru a genera un raport detaliat despre starea vehiculului se pot monta diferiti senzori, de exemplu :
    » motor pornit/oprit
    » presiune, temperatura
    » consum combustibil
    » stare brat macara, usi inchise/deschise , etc...

Informatiile se transmit la intervalele dorite de client, atat in timp cat si in intervale geografice, si se pot schimba de cate ori doreste utilizatorul, datorita conexiunii bidirectionale.

Evenimentele sunt imediat evidentiate si directionate corespunzator cerintelor utilizatorului, prelucrate in timp real in functie de definitiile din baza de date.


                                                                                                                              »  Mai multe informatii ...