Pentru a accesa acest website si informatiile pe care le contine, este necesar sa cititi si sa acceptati conditiile specificate mai jos.


Toate informtiile continute in acest website sunt proprietatea Alpha Telecom SRL.

Alpha Telecom SRL. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Informatiile prezentate pe acest website constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui produs.
Alpha Telecom SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori eroare in descrierea informatiilor prezentate in acest site.
De asemenea, Alpha Telecom SRL nu este responsabila pentru exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe acest website.

Orice incercare de modificare a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - Alpha Telecom SRL, da dreptul Alpha Telecom SRL sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.